Post by quispazterscontre on Feb 5, 2022 4:02:14 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clumsy Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clumsy Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות משאב אינסופי ▞▞▞
▞▞▞ Clumsy Ninja 2022 version ▞▞▞
משחקי נינג'ה בחינם מומלצים לאנדרואיד | אנדרואיד עזרה - AndroidAyuda
אני אוהב את המשחק הזה! אתה הוא (הנינג'ה המגושם) קצת מפגר, כיף לשחק איתו! קשרתי בלונים לרגליו, לזרועותיו ולו, הוא ריחף באוויר. הוא ולילי (עוד נינג'ה, חברה של קירה) נראים כאילו הם נהנים, אבל הם למעשה מתאמנים למצוא את קירה. קירה אבודה והם מתאמנים כדי שיוכלו למצוא אותה. אני חושב שמשהו שהם צריכים לשנות הוא ערכת הנינג'ה. במקום חץ שיצביע למעלה, הם צריכים להפוך אותו לסל ימינה. אבל שוב, משחק מעולה!!!!!
משחק כיף שמעביר את הזמן ממליץ להוריד
זה משחק נהדר, אני אוהב הכל בו, אבל דבר אחד שאני לא אוהב הוא העובדה שהוא לא נותן לי להיכנס לגוגל לשחק משחקים כדי לשמור את ההתקדמות שלי, אני לא יודע אם זה באג או משהו אחר אבל בבקשה תקן את זה, אני כל כך אוהב את המשחק הזה שהייתי שונא לאבד את ההתקדמות שלי שוב. זו הסיבה שאני נותן לזה שלושה כוכבים כי איבדתי את ההתקדמות שלי כמו חמש פעמים בעבר. אנא תנו לנו דרך לשמור ולהעלות או להתקדם לענן.
גֵנֵרָטוֹר CLUMSY NINJA: מטבעות ו יהלומים Hack חינם!
שיחקתי במשחק הזה כשהוא יצא לראשונה והוא היה מעולה, לא היו לי שום בעיות עם זה אבל אז לפני שבועיים, קיבלתי את המשחק שוב כי פספסתי אותו ולא הגעתי רחוק במשחק אז חשבתי למה לא עד שהבנתי שכל פעם שאני סוגר את המשחק וחוזר אליו מאוחר יותר, אני צריך להתחיל ממש הכל מחדש. חשבתי שאולי אני צריך להגיע לרמה מסוימת או לפתוח משהו לפני שזה יחסוך את ההתקדמות שלי אבל לא.. לפני שנים המשחק הזה היה 5 כוכבים בשבילי אבל לא עכשיו.
נֶחְמָד
סאגת XY - פוקימון האתר הישראלי
משחק טוב וגניב
הגעתי אתמול לרמה 6 ואז הלכתי לישון, אחרי השינה אני פותח את האפליקציה ואוי ההתקדמות שלי לא נשמרה, ראיתי ביקורות שונות על זה אבל גם כשאני רוצה לאסוף משהו אני צריך ללחוץ כל כך חזק עד יכולתי לשבור את המסך שלי לפעמים אני יכול אפילו לאסוף כל דבר מסנסאי אז אני לא יודע מה לעשות וכשאני גורר ומשחק עם הנינג'ה המגושם זה בסדר גמור. אני לא יודע מה אני אמור לעשות אבל עדיף שזה יתוקן.
פעם אהבתי את המשחק הזה הוא פשוט לא נותן לי להיכנס הוא צריך אותי כדי לקבל דברים ודרך אגב אני עושה את זה על crombook\מחשב נייד אז אם אתה יכול לתקן את התקלה הזו או משהו במחשב הנייד שלי\crombook או המשחק הזה בבקשה תתקן את זה משחק נפלא אני יודע כי היה לי את זה במכשיר אחר אבל בבקשה תתקן את זה בבקשה נ.ב. הייתי נותן למשחק דירוג של 5 כוכבים אבל זה לא באשמתך או שהמשחקים זה השגיאה הזו או המשהו הזה אני רק רוצה לשחק שוב את המשחק השמח הנהדר הזה.
אני זוכר ששיחקתי את זה כשהייתי ילד וזה היה ממש כיף אז החלטתי להוריד את זה. שיחקתי בזה בערך שבע דקות ורציתי ללכת למשהו אחר, אז סגרתי את האפליקציה. כשפתחתי אותו שוב כמה דקות לאחר מכן, כל ההתקדמות שלי נעלמה! זה בהחלט לא עשה את זה כשהייתי ילד.
יואל גבע תשובות בגרות 2019 - Crazylazy
Clumsy Ninja.
מגניב!!!! משחק קול😎😎😎😎
Clumsy Ninja સાહસિક fpb
Clumsy Ninja Avontuur nfpa
אז זה משחק טוב ומהנה במיוחד אבל יש לי שתי בעיות אחת, הייתי צריך ללחוץ קצת יותר נמוך רק כדי ליצור אינטראקציה עם המסך ושתיים, זה אף פעם לא שומר את ההתקדמות שלי ואני שונא שאני צריך להפעיל מחדש בכל פעם שאני פותח את האפליקציה
המשחק טוב אבל נתתי כוכב אחד כי כשאני משחק במשחק אחר מתישהו ושוב נכנס אחרי כמה דקות אני מאבד את כל ההתקדמות שלי
לא שמרתי את הנתונים שלי פעמיים. בכל פעם שאני פותח את המשחק מחדש הוא מתחיל שוב מההתחלה. וזה מעצבן כי אני מאוד נהנה לשחק את המשחק
משחק ממש טוב אבל ההתקדמות שלי ממשיכה להתאפס
תקוע
משחק טוב. למרות שלפעמים זה קופא ומוציא אותי החוצה.
אולי אם הייתי יכול להחליט איך יהיה מראה הנינג'ה שלי זה יהיה נחמד יותר לחשוב על זה ....
מטורף
רותםקינג
Stickman Run 4D:Amazon.com:Appstore for Android
אפשרות Google Play לא עובדת אז אני לא יכול להיכנס למשחק שלך דרך Google play כדי לאחזר את הנינג'ה הישן שלי. ככזה, אני לא אבצע רכישות באפליקציה מכיוון שהיא לא חוסכת! אם אתה מתכוון לבצע רכישות באפליקציה זמינות, לפחות תן דרך לאחסן את ההתקדמות שלך כך שהכסף לא יתבזבז. מוחק שוב את האפליקציה. אני אוהב את המשחק אבל לא להיות מסוגל לשמור התקדמות זה שובר עסקה עבורי. 🤚
זה נורא כי בכל פעם כשאני חוזר מחר זה תמיד יתחיל אותי מחדש ברמה אחת אני שונא את המשחק הזה תקן את זה עכשיו
Clumsy Ninja Sarguzasht dyn
משחק טוב אבל יש לו פגם ענק. ההתקדמות שאתה עושה לא שומרת. לא ניתן לשחק. כיף אבל לא ניתן לשחק. בבקשה תקן את זה. מאוד אהבתי לשחק את זה אבל זה פשוט לא ניתן לשחק עכשיו.
פעם שיחקתי בזה אז אני יודע שזה משחק נהדר. כרגע אני משתמש במכשיר אחר אז לא ידעתי מה יהיה שונה אבל התקשיתי ללחוץ על הכפתורים האלה כי הדרך ללחוץ עליהם היא על ידי הקשה על האזור שמתחתיהם וזה מבלבל ומעצבן אותי
בסך הכל האפליקציה ממש טובה והגעתי לרמה 6 תוך 30 דקות אבל אז סגרתי את האפליקציה וכשפתחתי אותה שוב ההתקדמות שלי התאפסה והייתי ברמה 1 בבקשה תקן את הבעיה בבקשה
אור אלמליח on Twitter: "Having fun with CLUMSY NINJA for iPhone ...
בבקשה תקן את זה. זה משחק מאוד מהנה והוא מחזיר אותי לימי ילדותי. אבל עכשיו אני לא יכול לשמור את ההתקדמות וקשה מאוד להקיש על משהו.
גם כאן זה קורה גם בגרפיקה הניידת של סמסונג של סבתא שלי מדהימה אבל כדי לפתוח את קירה צריך להגיע לרמה 52 כדי לפתוח אותה ולתקן את בעיית האיפוס
iOS, ובהתחשב בתשומת הלב
אני אוהב את המשחק הזה, אבל מחקתי אותו לפני כמה חודשים כי בטלפון החדש שלי הוא מוחק את כל ההתקדמות שלי בכל פעם שאני טוען. כדי להחמיר את המצב, מחקתי אותו בטלפון הישן שלי כדי שאוכל לקבל אותו בטלפון החדש שלי. הייתי רמה 79. איבדתי את כל ההתקדמות הארורה שלי כדי שלעולם לא אוכל להחזיר אותה שוב. זה ממש מעצבן. ובכל זאת, משחק מדהים, הורדתי אותו מחדש בטלפון הישן שלי כדי שאוכל לשחק בו. אבל זה כל כך מעצבן שהפסדתי 2 שנים שלמות של התקדמות ארורה.
היי המשחק הזה מדהים! אבל הבעיה היא שיש כל כך הרבה בעיות ובאגים במשחק הזה האם אתה יכול בבקשה לתקן את זה? אני מצטער שנתתי לו 3 כוכבים אני אתן לו 5 כוכבים כשזה יתוקן אני כל כך מצטער ;( רק בבקשה תקן את הבעיה הזו
גרוע אי אפשר להוריד
המשחק שלי לא נשמר והייתי ברמה של 15. כל העבודה הקשה ועכשיו נעלם. פשוט וואו
משחק טוב. אבל זה רק ממשיך לאפס את ההתקדמות שלי. בבקשה תתקן את זה
הסיפור דיי עצוב אבל המשחק מצחיק
המשחק הזה עורר בי רגש. 😢 המשחק הזה כל כך בודד. אם תוכל לבצע עדכון כדי להפוך את זה למאוכלס ומואר יותר, זה יהיה נהדר. רק עוד דבר אחד. הבעיה מורידה. הוסף "un" להתחלה, ואז זה יהיה מדהים. במילים אחרות, ביטלתי את המשחק. אבל אל תהפוך את עצמך לרגשי. שיהיה לך יום טוב! או שלא. 🤭
הוא ניתקע המשחק
המשחק הזה היה הילדות שלי אבל הוא אף פעם לא שומר ואני לא יכול ללחוץ על הכפתורים כמו שצריך. בבקשה תקן את זה 🙏
זה משחק מהנה, אבל אני לא יכול לשחק בו יותר. יש לי טלפון חדש וזה המשחק היחיד שיש לי עליו. מסיבה כלשהי, בכל פעם שאני צובר ניסיון ו"חלקיקי אקספ" כחולים מתעופפים, המשחק מתעכב כמו לעזאזל. זה התחיל לקרות ב-lvl 20. זה מספיק מעצבן שאני לא באמת יכול לסבול לשחק יותר.
מגניב
שיחקתי במשחקים האלה במשך שנים. הייתי מוטרד מכך שהמשחק לא הציל את ההתקדמות שלי. ניסיתי גם ללחוץ על סמל Google Play כדי לשמור את המשחק אבל זה לא עבד.
Clumsy Ninja Περιπέτεια rpx
היי אני בבון
משחק מומלץ. הוא מעביר את הזמן, טיפה מצחיק וכיפי את עומד מאחורו סיפור לא רעה. וואלה כיף לשחק בזה. ממליצה בחום 😁.
Cooking Sizzle: Master Chef Simülasyon ewic
מגניב ושווה
גֵנֵרָטוֹר Minion Rush: זהב ו כוכבים Hack חינם! - MrKingCoin