Post by quispazterscontre on Feb 5, 2022 4:20:29 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fort Conquer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fort Conquer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vdor v številne vire ▞▞▞
▞▞▞ Fort Conquer 2022 version ▞▞▞
Huda igra, užival sem v njej
Lepo je, a proti ekipi je močnejša od nas
Veliko hekerjev je v igri. Ko igram spletno areno, ima veliko igralcev stopnje 2 200+ napadov.
Fort Conquer Stratēģiskās spēles zlv
Gandi taraki igra phir vi ma sirf se razvija di waja noo khedna wan warna mano ki lor e
Vau, to je super čas s tvojimi prijatelji o moji! !!!!!!! 😡💓💛
Ta igra ni slaba. Toda po 60 stopnjah ni mogoče dokončati ravni. Ker je računalnik tega zelo neumen. Računalnik je hkrati zapustil veliko živali. Toda za naše ta ponudba ni na voljo. Naenkrat smo pustili samo eno žival. Tako vedno znova osvojite računalnik. Če želite zvišati stopnje in prenosnike. Torej posodobite to igro
Fort Conquer Strategie twnz
Fort Conquer Strategie pca
Igra je zabavna, toda moja težava je bila, da se mi je telefon vedno zrušil zaradi grafike. Prosim, popravite ta nered, ocenil bi s 5 zvezdicami brez te preklete grafike ....
V redu
Odlična igra..igral sem zadnja 4 leta....zelo mi je všeč.... Razvijalec prosim, posodobi več in vključi še nekaj živali.kot so Gorilla, Elephants, 🦛 Hippo.....Upam, da razmišljaš o komentarjih 🙏🙏 🙏
Bilo je zabavno do. Dokler me ni začelo združevati z ljudmi, ki so bili veliko močnejši od mene. Potem so bile stopnje, na katerih so bile sprva zabavne in enostavne, vendar so bile kroge 30-nad absurdno težke, prav tako je bilo takrat težko celo dobiti dragulje, ne da bi me zamikalo plačati za zmago.
Ta igra mi je všeč, vendar prosim dodajte nekaj novih vojakov
Najbolj priljubljene; Igre; osebnem računalniku; Borilne veščine ... Rise of Kingdoms: Conquer War. Brezplačno ... Fort Squad Free Firing Battle Royale.
... check.fort-knox.eu/1476.html 3 0,00% checkrank.ru/ 3 ... 0,00% handelinternetowy.eu/6726-command-conquer-crack.html
Gre za redikulacijo grafike
Fort Conquer Estratégia xvsf
Superhero Rescue: Spider Games Vejr obds
Zelo slaba aplikacija za vdor v moj telefon
Igram v lokalnem na 190 lvl. Zelo težko je premagati. Vendar nimam dostopa do igranja v Areni, vedno se prikaže "not connect".
prosim posodobite igro
Najboljša igra v droidhenu
Vau čudovita igra v telefonu
Je dobro, vendar ne preveč
ta igra mi je preveč všeč ta grafika je zelo lepa 😃😃
ta igra ni slaba 😀😁
V težko osvojiti po letu 240, dal v nekaj in napadli ogromna, z močno vojsko.
Fort Conquer Stratēģiskās spēles zlv
izjemno navadna igra in zelo enostavna za igranje. in namestite aplikacijo brez kakršnega koli strahu
Mas maganda kung lahko google acc to..okay sana
Všeč mi je ta aplikacija, enostavna za igranje in uporaba je zahtevna tudi z uporabo tistih območij, kjer v igro postavite te like😊
Fort Conquer Strategie twnz
Brez arene vzame veliko časa
Ni odprta raven erane
Zasvoji in dobra grafika.
vau ena najboljših strateških iger, prosim za več pošasti in se lahko oglasite v bitki s prijatelji
zakaj ne morem igrati te igre v areni. Še vedno imam 4g povezavo Airtel.
dobra igra
Potrebuje posodobitev, zato to storite
super super zahtevna igra
ne, to je igra zelo zelo postelja
Arena ni odprta
To je dobra igra. Toda zakaj moja arena ne deluje.
To je tako dobra igra
Diskretno Spletno Mesto Za Zmenke Za Rit Brezplačna ...
Dobra aplikacija, všeč mi je
tako dobro in neverjetno
Tako slaba igra
Ena mojih najboljših najljubših iger. To mi je všeč, ker so igralci zelo zelo močni in grozni.
To je zelo slaba igra balirke
Zelo lepa igra mi je všeč jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
To je dobilo samo 3*, ker je bila to moja nostalgična igra otroštva, vendar je z oglasi in oglasi res slabo
Dragi razvijalec, ta igra je najboljša igra. Prosimo, izboljšajte to grafiko in dodajte več funkcij, kot so igranje več igralcev s prijatelji, glasovni klepet. In navedite datume za android 11. Hvala, hvala
Všeč mi je igra, saj je tako dobra grafika in učinek, ko napadejo, tako dobra, da upam, da boste dodali več živali
Vrhunska igra
Ta igra je neverjetna! Prosimo, posodobite Droidhen!!!!!! Ta igra ima toliko potenciala!