Post by quispazterscontre on Feb 5, 2022 4:29:33 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Taktik Savaş: Tower Defense Oyunu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Taktik Savaş: Tower Defense Oyunu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar her şeyi bozar ▞▞▞
▞▞▞ Taktik Savaş: Tower Defense Oyunu 2022 version ▞▞▞
Çok güzel zaman öldürücü, çok fazla reklam yok. Tabii oyun zor, işin eğlencesi bu. Sadece 20 seviyeye sahip olması gerçekten üzücü, bununla ilgili bir güncelleme görmek harika olurdu.
Mobil strateji oyun listemizin en kolay oyunu olan Art of War basit ve ... iOS apps.apple.com/us/app/art-of-war-legions/id1484362191
Genel olarak harika bir kule savunma oyunu. Baştan strateji gereklidir, yoksa pratik düşünmezseniz ve kendinizi hızlandırmazsanız deli gibi can kaybedersiniz. Sonunda oyunu yaklaşık bir yıl sonra bitirdim (onlardan sıkılana veya bitirene kadar oynadığım çok sayıda oyuna sahip olma eğilimindeyim). Oyunun grafik yönüne biraz çaba sarf etselerdi 5/5 yıldız alacaktı.
Çok iyi oyun, eklenecek tek şey süreci daha da hızlandırmanın bir yolu olacaktır. Ancak 16. seviyede bir hata var ve seviye yüklenmiyor!
Çok eğlendim, ne yazık ki sadece 20 seviye
Bu tür oyunların çoğunu oynuyorum ve iyi bir başlangıç yaptınız, ancak çoğu seviyedeki oyuncu için eğlenceli hale gelmeden önce birçok parçanın değiştirilmesi gerektiğini hissediyorum. Birincisi, başlangıç parası kulelerin maliyetine kıyasla çok düşük ve upgrds .Ayrıca, seviyenin yarısından sonra düşmanlar, daha düşük seviyelerde bile kuleler ve yükseltmeler için çok güçlü. 5 veya 6 seviye, ve birçok düşmanın geçmesine izin vermeden seviyeyi zaten bitiremiyorum. 4 boşlukta şeyleri havaya uçurmak gibi!
Oyun oynama ve reklamlar arasında iyi bir denge kurar - oyun oynama lehine bir şey varsa. Bir süre sonra yüklediğim ilk uygulama, kısa bir süre sonra kaldırmadım çünkü kâr yerine oyuna odaklanıyor. Ekipmanınızı yükselteceğiniz için ilk başta tüm seviyelerde 3 yıldız almaktan çekinmeyin (gerçek para gerekmez).
Eğer daha önce bir kule savunma oyunu oynamadıysanız, oyun kurgusunu anlamakta herhangi bir sorun yaşamayacaksınız; Ekranda, bir dizi düşman aracın dolaşacağı
Pilinizi YİYİYOR. Güzel oyun ama. Pili yüksek tüketimle öldürmek için olmasaydı 4 yıldız verirdi.
Taktikai háború Tower Defense játék Stratégiai játékok gjh
Ben yeni bir haritadan araçla gelmedim öylece kalmadı
Bu oyun harika, AI'nın daha iyi olmasını diliyorum ve eğer bir yol varsa, taretleri yalnızca seçtiğim belirli düşmanlara ateş etmek için önceliklendirebilirim. AI bazen gerçekten sinir bozucu. örneğin bir keresinde üsse bir taret yerleştirdim, böylece onu devam etmeye çalışan düşmanlardan koruyabilir. taret, üsse ve tarete yakın düşmanlara ateş etmek yerine, diğer yoldaki düşmanlara ateş etmeye devam ediyor . ve engelleri kesmenin yolu değiştirilmelidir pls. . umarım anlamışsındır beyler
Bu oyunun meydan okuma ve ilerleme arasında doğru dengeye sahip olduğunu hissediyorum. Bağımlılık yapar ve eğlencelidir. 1. dünya savaşı veya iki estetik, harika bir oyun dışında tek seçenek olmasaydı harika olurdu. Evet reklamlar var ama karşınızda 2 tane yok ve bedava bir oyun için buna değer. İyi iş
Onu sevdim. 6. seviyenin 3. dalgasına kadar Tüm silahlar maksimumda ve yeterince hızlı kazanamıyor. 2 haftadır üzerinde duruyor. güncelleme gerekiyor
Kısa oyun...çok az tekrar oynanabilirlik Harika ve eğlenceli bir oyununuz var, 20 lvl'nin tamamını bitirmem ve bir hafta içinde tüm yükseltmeleri almam çok kötü. Şimdi başka bir şey oynamaktan başka yapacak ne var ki...
Robo Defense Alternatifleri ve Benzer Yazılımlar
Tactical War: Tower Defense Game Stratēģiskās spēles xtpv
Tactical War: Tower Defense Game உத்தி znlt
Şaşırtıcı ve bağımlılık yapıcı, oynamayı öner
Muhtişim bir oyun.Ama belli bi zorlaşı sonra ona göre ama güzel oyun.
Oyun gerçekten güzel, bağımlılık yaptığını söylemeliyim ama eksikleri var. Yeni başlayanlar için oynamak için çok sınırlı sayıda seviye, aynı anda farklı nesnelere ateş etmek için farklı silahlara komuta edemezsiniz. (bir Canon bir ağacı vuruyorsa ve diğeri bu arada başka bir ağacı vuramıyorsa)...
Oldukça iyi bir kule savunma oyunu onu seviyorum
İyi tasarlanmış oynaması kolay.
Taktischer Krieg: Tower Defense Spiel Strategie yoe
Eğlenceli bir oyun ama kelimenin tam anlamıyla, öğeleri tam olarak doğru zamanda tam olarak doğru yere koymazsanız, oyunu kazanamazsınız. Eğlenceli ama hareketlilik ve eşyaları olması gereken yere koyma özgürlüğü olmadığı için çok zor. 5. seviyeyi bile geçemedim.
Tactical War: Tower Defense Game 頭脳系 dxl
Taktik Savaş: Tower Defense Oyunu Mod Apk 2.6.2 [Sınırsız ...
Evil Doll Scary Survival Horror MOD HİLE v 1.2.1.1 APK İNDİR ...
Bu oyunu kaç kere oynayıp bitirdim. O kadar çok seviyorum ama şu şu Allah'ın reklamlarını artık oyundan nefret etmemi sağlamak. İnterneti interneti yarım saat sonra bile reklam oynuyor bu nedir ben sizi oyun oynamak için mi yoksa reklamlarda o aptalca oyunları için mi indiriyorum!!!!!
Taktik Savaş: Tower Defense Oyunu Mod 2.3.9 Android için - çok para.
ANDROID OYUN CLUB dünya savaşı hile apk arşivleri ...
Oyun bir TD oyunu için eğlenceliydi. Özellikle 4 yıl önce piyasaya sürülen bir oyun için sadece 20 seviye ve çok az yükseltme var. Savunma için seçemeyecekleri çok fazla yükseltme yolu veya çok fazla kule ile mücadele eden insanlar için iyi bir başlangıç oyunu. Bütün oyunu birkaç saat oynayarak bitirdim. Daha fazla seviye ve daha fazla çeşitlilik olsaydı, oyunu daha gelişmiş TD oyuncularına tavsiye ederdim.
Güzel oyun ama reklamlar çok can sıkıcı!
ChibiClubTD Steam'de
Mountain Climb 4x4 : Offroad Car Drive እሽቅድድም vrvk
Saldırı, savunma, battle arena, kart savaşları gibi modlarla farklı ... glaive lord from bloons tower defense 5 Balloon Tower, Android, Tower Defense, Hacks.
Valla çok zor oyun sinirim bozuldu para yatırdım şimdi oğul 5 bölüm bitecek
Bu oyuna pek değil. Çok sıkıcı çok hızlı Başarı ya da gelişme duygusu yok... sıkıldınız!
Taktik Savaş: Tower Defense Oyunu - Google Play
İnternetsiz bir uluslararası uçuşta takılıp kaldığımda harika, ücretsiz oyun mevcut. Eski okul gibi görünebilir ve öyledir, ancak zorlu ve eğlencelidir. Aslında birkaç dolar öderdim çünkü uyuyabildiğinde ve her şeyin oynadığını gördüğünde, komşun horladığında ve 6 saat sonra bir toplantın varken Londra'dan New York'a korkunç bir yer, bu yüzden öylece yıldırıma kapılamazsın ve benim yaptığım da bu. Bunu oyna. Cok eglenceli. Değiştireceğim tek şey, içine müzik yükleyebileceğimiz bir klasör eklemek.
Oyunu Oynuyordum Ama napim
Oyun zor beyler dağılın