(Android/iOS) Farm City: Farming \u0026 City Building kody zwiększają złoto
Feb 5, 2022 4:32:40 GMT -7
Post by quispazterscontre on Feb 5, 2022 4:32:40 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody zwiększają złoto ▞▞▞
▞▞▞ Farm City: Farming \u0026 City Building 2022 version ▞▞▞
Uwielbiam grać w tę grę, jest bardzo relaksująca, ale jestem bardzo rozczarowana. Dokonałem zakupu i nie otrzymałem gotówki. Naprawdę chciałbym otrzymać mój lub zwrot pieniędzy 😢☹
Uwielbiam tę grę, ale.... Reklamy nic nie robią, nie mogę zdobyć przyjaciół (brak programu), rynek NIE odświeża się, gdy nadejdzie czas. Musisz zamknąć grę i ponownie ją otworzyć. Androida 9.
Szkoda, że nie możesz wejść do salonu fryzjerskiego lub innego, aby wymyślać ludzi, ale nadal świetnie?
Witam. Jak moge grę od początku?
Bardzo zła aplikacja na świecie najpierw pokazuje logowanie do Facebooka, niż jeśli klikniemy na wydarzenie, to w profilu jest to jeden chłopak, jeśli to zrobimy trzy gole. jeśli chcemy ukończyć, musimy wejść na wydarzenie, nie możemy wejść do wydarzenia jak czy możemy ukończyć gole, aby aplikacja była zła do grania powyżej 10, dobra poniżej 10?
Ta gra jest bardzo dobra na upływ czasu, ale jedna rzecz w niej Jej trudność wzrasta z każdym wzrostem poziomu, a potem zbudowanie wszystkiego zajmuje 10-10 dni.
Koncepcja gry jest bardzo dobra, można zbudować miasto.
Po okolicy ze z fb i próbą połączenia znajomymi na fb wywala i nie da się nikogo zaprosić
To najlepsza gra od innych, w której możemy zarabiać pieniądze jako nagrody i najlepsza kreatywna gra 🙂,Wszystkie wydarzenia są dobre
Bardzo ładne, ale trudno znaleźć materiały i pieniądze
Ta gra jest bardzo interesująca, ale mam problem, że nie mam żadnego sąsiada i nie mogę też odwiedzić. Ponownie zainstalowałem dwa razy. Nadal ten sam problem, możesz sprawdzić.
Jak byłam gra to w to grałam ta to moja ulubiona gra. Polecam
Gra była całkiem fajna, ale ostatnio zdałem sobie sprawę, że brakuje procesu. Wszystkie rzeczy, które robię, po prostu tracą. Proszę napraw to
Nawet fajna gierka
Gra jest fajna od początku istnienia
Nie mogę znaleźć ani dodać znajomych, ponieważ w ogóle nie mam tej opcji.
Uwielbiałem grać w tę grę codziennie i muszę przyznać, że nie lubię jej tak bardzo. Zaopatrzenie się w materiały potrzebne do ukończenia budynku zajmuje dużo czasu. Statek potrzebuje dużo czasu na powrót z zapasami dla mini, który daje tylko więcej monet. Teraz opcja obejrzenia dodatku w celu przyspieszenia gry zniknęła. Zbyt drogie, abym mógł kontynuować. Będzie musiał odinstalować.
Szczerze mówiąc, to dobra gra. Ale od czasu do czasu mają błąd, który sprawia, że nie chcę już grać. Tak jak teraz, kiedy mają wydarzenie, moje postępy nie są zapisywane.
Świetna gra, nie jest potrzebne połączenie z Internetem Ale jest tylko jeden problem, a problem polega na tym, że gra zużywa dużo baterii podczas grania
Ludzie grają, proszę, twoja gra się nie rozszerza, ale ta gra nie jest zła gra, która jest dobrą grą, a nie rozszerza się ??
Dobrze, ale nie spiesz się. To bardzo dobra gra, ale zajmuje zbyt dużo czasu, dlatego gram tylko w wolnym czasie. Ta gra jest dobra dla dzieci, ponieważ grają zbyt dużo czasu w gry wideo, ale ta gra jest zbyt dobra na Dzień Dziecka, który wie, jak zbierać plony. I to jest dobre na studia. Lubię grać w tę grę, gram 2-3 godziny w tę grę, ponieważ jest cudowna. Jest wiele fabryk, takich jak fabryka serów Fast Food Factory, jest też pomieszczenie magazynowe, w którym możemy przechowywać
Kiedyś to lubiłem, teraz widzisz, że nigdzie się nie udajesz, budowanie domów, zdobywanie ziemi trwa wiecznie. Straciłem zainteresowanie. Zastanawiam się, czy moje budynki kiedykolwiek zostaną ukończone 🤔
W którymś pokryciu się zawieszasz
Kupiłem twoje 50 dolarów gotówki w grze dwa razy, ale nie znalazło to odzwierciedlenia w grze. Nie otrzymałem zwrotu pieniędzy. Taka strata pieniędzy. Proszę zrób coś.
Z autorami gier trudno się skontaktować, jeśli masz jakiś problem. Aktualizacje mogą mieć bardzo nieprzewidywalne skutki. Przyjaciele znikają i potrzebują Twojej interwencji, aby ich odzyskać. Właśnie spadłem z poziomu 43 na 39 z powodu wadliwej aktualizacji. Czasami gra jest trudna do załadowania i musi być wymuszona.
Dobra gra, ale zbyt sztywna lub restrykcyjna, jeśli chodzi o sprzedaż towarów. Potrzebuje umiejętności sprzedawania towarów innym graczom i łączenia ludzi w wspólne zadania lub coś takiego. Podoba mi się, że nie jest zbyt kreskówkowy, jak wiele innych gier rolniczych.
3 gwiazdki, ponieważ mam trudności ze zbieraniem narzędzi potrzebnych w budynkach społeczności, ponieważ nie można ich kupić, można je zdobyć tylko wysyłając zamówienia na statku. Nie mogę ukończyć wszystkich budynków na raz. I jeszcze jedno, podczas oglądania reklam czasami się zawiesza. Potem musisz wyjść i ponownie otworzyć grę, potem straciłeś nagrodę nga. uprzejmie to napraw. naprawdę kocham grę. po prostu utknąłem z tymi dwoma problemami, ❤
Fajna gra, ale zmuszona do aktualizacji z innego powodu nie jest otwarta
To było, jest i będzie fantastyczne.....Ale w rolnictwie i wytwarzaniu czegokolwiek lub jakichkolwiek przedmiotów, proszę skróć czas, zanim było to idealne, ale teraz czas się wydłuża, więc proszę wprowadzić tę zmianę. Reszta wszystko jest idealne💯 super.
Wydałem 3,59 funta na gotówkę na grę i nigdy jej nie otrzymałem 😠😠😠
Mam też ten sam problem z innymi użytkownikami, dlatego usunąłem aplikację. Wróciłem, aby sprawdzić, czy to jest naprawione, ale czytając recenzje, myślę, że jeszcze tego nie naprawiliście.
Ludzie!! Gry mają być zabawne! Wow, naprawdę nie podobają mi się zmiany. Teraz jest identyczny z każdą inną grą. Nie mogłem się doczekać ponownej gry. Z mnóstwa zabawy stało się frustrujące, teraz to śmieszne. PA. Aha i nie jestem w chmurze, więc nie zapisuj mnie w chmurze. Pójdę teraz na telefon za 5o!
Mówi, że aby zaktualizować, zaktualizowałem go, a teraz nie mogę otworzyć i grać na mojej farmie ... jak to się dzieje?! 😢.
Gra jest wystarczająco dobra. Jestem pod wrażeniem gry, podoba mi się. Dodaj rotację 3D do każdej sekcji gry. Aby gra była bardziej realna, można dodać noc również dlatego, że nie ma miejsca na świecie, w którym byłby tylko dzień. Również nowo wybudowana arena na morzu, taka jak tablica eventowa itp., nie może być udekorowana zgodnie z naszym życzeniem, mówimy jako "obszar niedostępny", proszę spróbować udostępnić obszar do dekoracji. Również droga na tym odcinku jest zawsze pusta, spróbuj przesunąć samochód w tym obszarze.
To fajna gra… ale kiedy przygotowanie produktów zajmuje zbyt dużo czasu, jest to trochę nudne, to samo z powstającymi fabrykami. Ponadto ostatnio pojawia się pewien rodzaj usterki – kiedy stukam w plon, aby zobaczyć, jak długo jeszcze jest gotowy do zbioru, czas trwania zmienia się (np. 3 min 45 s do 2 godz. 4 min) co sekundę.
Jail Break : Cops Vs Robbers Fabularne xbjv
Naprawdę podoba mi się ta gra i dałbym jej pięć gwiazdek, z wyjątkiem tego, że wydaje się być trochę błędna, a teraz gra mówi mi, że uzyskanie fabrycznego przedmiotu zajmuje 9 GODZIN! Tak! Kilkoro moich znajomych ma ten sam problem... To tyle, jeśli chodzi o weekendową zabawę...
Gra jest fajna. Ale kolejność statków jest dziwna. Wiele rzeczy trzeba zaimportować, ale narzędzia działają bardzo wolno i bardzo mniej. 5 pudełek musi wypełnić statek, a następnie wracają tylko 3 pudełka. Poczuj, że na siłę robisz rzeczy, aby kupować pieniądze i inne rzeczy. W przeciwnym razie to fajna gra. Ale naprawdę nienawidzę zamówień na statki
Ta gra jest wciągająca. Grałem już wcześniej w grę, która jest prawie identyczna. Jedyną rzeczą, której nie lubię, jest to, że muszę być połączony z Facebookiem, aby grać z innymi graczami. Nie mam Facebooka. Może programiści mogą to zmienić. Ale ogólnie gry grają dobrze.
Po prostu uwielbiam tę grę... To najlepsza gra, jaką kiedykolwiek grałem... Gram od 3 miesięcy i jestem na poziomie 60... Ta gra stała się częścią mojego życia od czasu jej zainstalowania. taka wspaniała gra...