Post by swazadinbookmo on Feb 18, 2022 19:35:49 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Metal Soldiers 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Metal Soldiers 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами бъг всички ▞▞▞
▞▞▞ Metal Soldiers 2 2022 version ▞▞▞
Metal Soldiers 2 ایکشن yse
въпреки че това наркотици за д-р Фокс има добър ден годишнина от работата с деца с деца дни срещу зомбита и дистрес за хубаво нещо, което hth удари хей човече в живота ни и страхотното нещо е депресията четвъртък 5-ти песента на рок темата Обединеното кралство трябваше да бъде песента на рок темата UK не би трябвало да може да бъде там в момента за Aarush AGRAWAL моята група танцува
изведнъж всичките ми покупки и мисии се нулират, само постиженията ми са запазени от системата, грешка?
Не знам кой е отговорен за това, но. Някои, ако рекламите са толкова евтини, че трябва да се докладва незабавно ]
Това е добра офлайн игра за деца и други. Мисля, че компанията трябва да актуализира това и добави колите за шофиране, но това е добра игра
лал
Тази игра е невероятна 🥰 моля, актуализирайте бутона за управление, пропускам контролния бутон, докато играя 🙏
така че слушайте metal solders 2 добре, но моля, реклама към играта запазете, така че ние казваме, че е най-добрата игра😞😞😟😟👦🏿👦🏿👦🏿👦🏿 благодарение на актуализацията
Много добро програмиране✅. но твърде малък живот
много лоша игра
Metal Soldiers 2 Ação ysmx
Жалко, че играта няма добра графика и контрол. Не обичам да играя такава игра
готино е, но проблемите и рекламите не
Харесвам тази игра
принудително затворен на таблета ми, никога няма да мине екрана за зареждане
Игра 1-ви път, но играта се зарежда само наполовина. рестартирайте, но все пак същото.
Metal Soldiers 2 แอ็กชัน mvtw
Харесвам играта, която попълвам като IAM войникът във войната
Тази игра е прекрасна, няма думи да се каже за графиката, защото графиката е умопомрачителна!!!
Тази игра е страхотна, надявам се, че все още има начини да ме забавлява, след като я победя. Обичам го засега 5 звезди!
Това е страхотна игра, но не мога да премина ниво 33. Просто съм заседнал в един екран, дори да съм убил всички врагове. Моля, поправете това.
Страхотно, не можете да се отегчите, докато имате тази страхотна игра!
Рекламата прави тази игра най-лоша, тъй като с adv всички неща от мрежата се скриват!
Metal Soldiers 2 მძაფრსიუჟეტიანი erh
Най-добрата игра от това студио. но знаците трябва да идват с mp5, който трябва да е постоянен. В противен случай, aaaawwwwwsssoommmee😘😘😘😘😘
Добре, че попаднах на това приложение и ми харесва как графиката беше добра и харесвам героите как действат и много готино, това е всичко
Моля, увеличете броя на нивата
Опитът е добър и обичам тази игра. Искам да играя повече тази игра. Бях завършил 119 ниво и завърших и нивото на опасност... Не получавам ниво 120 за игра...... Направи нещо, което искам да играя..... И колко нива има в тази игра... .
Супер e teglete
Играта се нуждае от подобрения в контрола и твърде много реклами, разработчиците могат да я направят по-добра! загуба на време! Как е сега? По-добре?
Много лоша, твърде много реклама
Всяко ниво на играта е много кратко.
Hero Wars – Fantasy Battles Rollimängud kxvo
Лошо заради добавките
Реклами реклами реклами n реклами. Ако харесвате реклами, изтеглете го или потърсете друга игра
Почти съм сигурен, че бих харесал тази игра, ако наистина трябва да играя. Твърде много реклами. Как ще поставите реклама в началото на играта, преди тя дори да се зареди. Казвам, поработете върху него, но сериозно се съмнявам, че ще го направите. МНОГО ДЕИНСТАЛИРАНЕ!!! P.S. Опитах се да оценя тази игра с нула звезди, но не ми позволиха. Така че 0 звезди
Играх я, но просто ми харесва играта, играя я от дете
забавна екшън игра...не прекалено сложна...по-малко досадни реклами
Една от най-добрите игри .. Хареса ми много, просто бих искал да добавят още няколко нива. Обичам го
супер
повече реклами, по-малко игра...
тази графика трябва да се подобри малко