Post by swazadinbookmo on Feb 18, 2022 19:38:56 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Color Fill 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Color Fill 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz kristalları kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Color Fill 3D 2022 version ▞▞▞
Skullgirls: Kampf + RPG Action ingc
Oyun kifayət qədər əyləncəlidir, amma sonsuz reklamlara dözə bilmirəm. Hər bir tapmacadan sonra reklam bir az hədsizdir və bu, həqiqətən də oyuna daxil olmaq şansını məhv edir. Ola bilsin ki, Reklamları heç olmasa bir neçə səviyyəni tamamladıqdan sonra oynamağınıza icazə versəniz, daha yaxşı olar. Mən başa düşürəm ki, Reklam gəlirləri icarə haqqını ödəməyə kömək edir, lakin bu barədə reklam parametrləri yüksək səviyyədədir.
Mən bu oyunu çox sevirəm. Bu qeyri-mümkün olmadan yaxşı əyləncə və çətin deyil. Sevmədiyim tək şey reklamlardır. Mən ümumiyyətlə reklamlarla heç vaxt problem yaşamıram, çünki pul qazanmalı olduğunuzu başa düşürəm, lakin bu oyunda məbləğ həddindən artıqdır və bu, çox bezdirici olur.
Yaxşı oyundu 1500 leveləm bir az bezdirici oyundu
Oyun əyləncəlidir və oynamaq asandır, lakin hər dəfə öləndə reklamın olması əyləncəni məhv edir və bir az da gecikir. Mən bu oyuna möhkəm 3 ulduz verirəm, çünki bir az əyləncəli idi. Baxmayaraq ki, insanların hər 5 saniyədə bir reklam olmasından inanılmaz dərəcədə əsəbiləşəcəyinə əminəm.
Color Fill 3D Παιχνίδια παζλ tqa
Bonba
OMG nəzarətlllsssss!!! Mən aşağı sürüşdüm, amma bloku yerindən tərpətmədi və mən ölməyə davam edirəm! Və çoxlu reklamlar. Bunu silirəm!
Oyun reklam edildiyi kimidir, lakin daimi reklamlar o qədər bezdiricidir ki, oynamağa dəyməz. Oyunun sadəliyinə görə siz səviyyəni keçmək üçün 10 saniyə sərf edə, sonra isə reklamı izləməyə 30 saniyə sərf edə bilərsiniz. Növbəti və ya "x" düyməsini kliklədikdən sonra başqa bir reklam var.
Bu oyun əladır mənim üçün yeganə problem yeni səviyyələrin olmamasıdır. Necə ki, ig sizin səviyyənizin 500 olduğunu söyləyə bilər, amma həqiqətən siz bu səviyyəni artıq etmisiniz. Mən hələ də onu sevirəm, hətta bu problem var. Əgər şriftlə bir dəstə əlavəyə baxmaq istəsəniz, onda bütün əlavələr görünəndə etməli olacaqsınız ki, ylhr telefonunun altındakı orta düyməni vurun və sonra proqrama qayıdın. Sonra zəhlətökən bir əlavə etməli olmayacaqsınız və bunun faydalarını əldə edəcəksiniz.
Iyrencdi ve hemde leklamin elinden oynamaqolmur ki tovsiye etmirem👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Mən bu oyunu çox sevirəm, çünki o, bütün stressimdə mənə kömək edir, bundan sonra mən sadəcə edəcəm ki, 500 kojij9j8j9 hamısını edə biləcəm.
Eba zehra bu cox asan oyundur
Oyunun özü yaxşıdır, görə bildiyim qədər. Mən bu reklamların sırf behemotundan keçməyə çalışdım, amma bacarmıram. Hər bir ölüm, bir reklama baxdıqdan sonra davam etmək seçimini əldə edirsiniz, əgər yox desəniz, yenidən başladın və yenə də bir reklama baxırsınız! Bəzən oyunun yarısında sizə reklam verəcək və sizi də öldürəcək. Bu oyundakı reklamların yüksək səviyyəsi absurddur və oyunu demək olar ki, oynanılmaz edir. Mən bu cash grab proqramını ləğv edirəm və sizə də onu yükləməməyi təklif edirəm.
Düzünü desəm, bu pis konsepsiya deyil, amma oyun heç yerə getmir, səviyyələr dəfələrlə eyni şeydir və siz oyun oynamaqdansa reklamlara baxmağa daha çox vaxt sərf edirsiniz. Reklama baxsanız, davam etmək seçimi mənasızdır, sanki yox təşəkkür deyirsinizsə, reklama girməyə məcbur olursunuz! Yazıq pul oğurlamaq fikri.
Bu gözəl diqqəti yayındırır, lakin bir müddət sonra naxışlar təkrarlanır və mən indi 400-dəyəm və hər dizaynı dəfələrlə etmişəm. Çox düşünməmək istəyəndə sadəcə oynamaq üçün saxlayırdım, amma hər səviyyə arasındakı reklamlar mənim üçün öldürdü.
Color Fill 3D Başsındırma jjbr
Reklama baxmaq məcburiyyətində qalmadan oyunu 30 saniyədən çox oynaya bilməz.
çox əyləncəlidir və mən bunu bilirəm, çünki bu oyunu əvvəllər də keçirmişəm. Tezliklə quraşdıra bilərəm
OMG reklamlar! Çox axmaqdır. Mən həyatımda heç vaxt düşünməzdim ki, bir oyuna bu qədər çox reklam yerləşdirə bilərsiniz. Yəqin ki, onlar bu oyunu sadəcə şirkətlərini reklam etmək üçün onlara pul ödəyən insanlardan pul almaq üçün ediblər. İstənilən halda, çoxlu reklamlar var, Bu, sadəcə blok əsaslı reklam hiyləsidir və mən spagetti istəyirəm, yəni, mən bu oyunu heç kimə tövsiyə etmərəm. PS Mən Devona Lewis deyiləm, onun oğluyam
Bu, yaxşı oyundur, o qədər də əlavə etmir, tək şey odur ki, səviyyələr daha sərt olmalıdır və çox geri qalmamalıdır.
Sikim belə reklamın içini çıxarın
Color Fill 3D Παιχνίδια παζλ tgv
Color Fill 3D Jumboq cmjm
Oyun deile xezer xeberdi neqeeder reklam var
Cox gozel oyundu
Yaxşı oyundu
Həqiqətən əyləncəli oyun, lakin 4 ulduzlu, çünki bir çox reklam üçün waaaaaaaaaay
4 ulduz amma reklamlar axmaqdır.niyə bu qədər çox. İlk iki səviyyədə 8 reklam izləməyimə həqiqətən ehtiyacınız varmı? Ancaq reklam limitimə bu qədər tez çatana qədər əyləncəli idi.
Oynayan reklamlar oyunu tamamilə kilidləyir Reklamlar oyunu dondurur və geri qayıtmır Oyuna qayıtmaq üçün oyundan tamamilə çıxmaq lazımdır və bundan çox da məmnun deyilsiniz.
Salam yeni səviyyələr və mövzular tam olaraq haradadır?
Color Fill 3D. Unified. App Icon iOS App Store. App Icon Google Play. Free; Good Job Games · Games, Puzzle. Unlock data for this app. Color Fill 3D icon
Color Fill 3D | App Price Drops
Gözəl sadə oyun, təəccüblü asılılıq yaradır. Ulduzlarda aşağı işarələmə, çünki çıxmaq üçün heç bir yol yoxdur. Zorla bağlanmalıdır. Tərtibatçıların oyununu oynadıqdan sonra bir daha heç vaxt telefonumu başqa bir şey üçün istifadə etməyəcəyimi düşünmək olduqca təkəbbürlüdür. Xahiş edirəm bunu etməyi dayandırın. QUIT seçimi ilə əsas ekran verin, zəhmət olmasa!
Bir çox reklamla siz onu bağlamaq üçün x düyməsini vurmağa çalışırsınız və o, razılıq olmadan oyunu quraşdırmağa başlayır. Həmçinin reklamı bağlamaq üçün 2-3 dəfə klik etməlisiniz. Bu son dərəcə bezdiricidir.
Səliqəli konsepsiya, lakin mənim cihazımda çox geri qalır. İdarəetmələr o qədər ləngiyir ki, istiqamətlərin dəyişməsi mən sürüşdürdükdən bir saniyə sonra qeydə alına bilər, bu o deməkdir ki, mən daha tez-tez qəzaya düşürəm. Təxminən 10 dəqiqə sonra saf məyusluqdan imtina etdi.
Əla 👌🏻
İdarəetmələr tamamilə cavabsızdır və oyunu çətinləşdirir. (a.k.a. əyləncə yoxdur: çətin oyun olduğu üçün çətin deyil, faydasız idarəetmə ilə asan oyundur). Sonra reklamlar var. Hər təsirdən sonra bir reklam. Və onlar uzun reklamlardır. Atlama yoxdur. Uzunluğu demək olar ki, cəzalandırıcıdır. Qeyd edək ki, qısa reklamlar daha yaxşıdır. Proqramı bağlamadan onların arasından oturacağıq. Uzun reklamlar = qapalı proqramlar, proqramlar sonra silinir.
Reklamlar narahat olmağa davam edir
Əyləncəli ola bilər, amma reklamlar inanılmaz dərəcədə ağırdır. Mən reklamların mənasını başa düşürəm, lakin bu o qədər çox idi ki, bu, hər hansı bir oyun üçün buraxdığım ilk rəydir. Silinir, çünki bir dəfəyə 20 saniyədən çox həzz almaq mümkün deyil. Hadi uşaqlar, bir az geri yığın. Qoy oyunun özü insanları aludə etsin və sonra pul qazansın.
Free Download Color Fill 3D 4.5 for iPhone and iPad - iPa4Fun
Çoxxx super 500əm
Əyləncəli oyun, lakin təkmilləşdirməyə ehtiyacı var. Mən bu oyunu oynamağı sevirəm və hər gün oynayıram. Mən 2000 səviyyəsinə çatdıqdan sonra 2 kəsildi və bu, 001 və ya 002 kimidir və siz 2000-i görə bilməzsiniz. Zəhmət olmasa, səviyyəmi görə bilmək üçün bunu dəyişdirin. Həm də qiymətli daşları xərcləmək üçün daha çox şey. Mən artıq bacardığım hər şeyi almışam və sadəcə olaraq tonlarla qalıq daşlar var.
ÇOX uzun reklamlar olmasaydı yaxşı oyun olardı... Bu oyunun silinməsinə səbəb olan həm də oyundur, niyə bu qədər icazə var. Heç kimin reklamları sevmədiyini nə vaxt öyrənəcəksiniz, xüsusən də yalnız bir az əylənmək istədiyiniz zaman.