Post by swazadinbookmo on Feb 18, 2022 19:42:01 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod viac coinov ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash World 2022 version ▞▞▞
Dobrá hra, ale sklamanie v porovnaní s bežnými hrami s geometriou. Neodporúčam vám ho získať, pokiaľ si neplánujete kúpiť plnú verziu.
MILUJEM TO!!! Vápnem úrovne a milujem hudbu, ale dôvod, prečo som dal 4 hviezdičky, je ten, že sa mi nepáči, ako je tam VEĽA doplnkov, ale okrem toho mám rád hru a dobrú prácu pri jej tvorbe!
Hra je dobrá, ale úrovne sú také ťažké, že je nemožné ich poraziť
Dobrá hra, keď ste offline a milujem hudbu, soundtracky sú naozaj dobré, celkovo dobrá hra
Kokoty skurveny . !!!!!!!!
Nestahujte žere nervy (╯ರ ~ ರ)╯︵ ┻━┻
Je to veľmi zábavná hra, odporúčam ju a ak ste nový, bude to pre vás ako prax, ale niektoré úrovne budú trochu ťažké, takže to naozaj pochopíte, bude to ľahké, to je všetko a ďakujem geometry dash za zábavné hry
Skvelé 👍
Dub Dash je rýchla akčná hra založená na rytme vrátane hudby od Bossfight a DJs Geometry Dash. Roztočte svoje bláznivé koleso v súlade s piesní a udržujte
Veľmi slabá hra. Hudba nie je skvelá, rytmus skákania neexistuje; je to skoro ako keby hodili pesničku a vytvorili náhodnú úroveň, o ktorej dúfali, že sa zosynchronizuje. Vývojárske úrovne boli jednoduché, krátke a príliš málo. Tiež preťaženie reklamami a zdá sa, že sa vám pokúšajú vyvolať záchvaty s ich "pozadím". Musím povedať, že som od tvorcov regular geometry dash, čo je skvelá hra, čakal oveľa viac. Jedinou záchranou je hra pre viacerých hráčov. Celkovo veľmi sklamanie.
Nádherná arkádová závodná hra od štúdia Sumo Digital a spoločnosti SEGA, ... Hardcore hrateľnosť Geometry Dash je rozšírená o skvelú hudbu,
Páči sa mi, ako hra funguje, ale mám s ňou problémy. 1 je, že reklamy sa opakujú stokrát a 2 je, že ma hra TAK veľmi rozčuľuje. Môj názor je, že ak si hru stiahnete, pripravte sa na sledovanie reklám a hnevu.
Papers Grade Please! Kasual tio
Čitil som nerviiiiiiiiiiii
Myslím si, že úrovne sú dobré, je tam príliš veľa prídavkov a úrovne sú krátke a príliš jednoduché, ale hudba je veľmi chytľavá vrátane tancu príšer z Frontline a vesmírnych pirátov, všetci majú najlepšiu hudbu, je ťažké, pretože existuje veľa troch špičiek skoky
Furt padá
Táto hra je trochu pokazená, keď sa chcem zaregistrovať a vložím svoj e-mail, ale píše sa tam NEPLATNÝ EMAIL, opravte to, prosím, budem dobrý, ak to opravíte
Táto hra je taká zlá nepáči sa mi v prvom rade je super ťažká nedá sa ani ovládať nie je tam žiadne ovládanie stačí ťukať a je to ešte ťažšie preto musím poprosiť o pomoc sestru je super dobre, je mi z toho smutno
Úrovne sú veľmi ľahké. Myslím, že by bolo dobré, keby si naozaj nebol dobrý v geometrii, ako naozaj nebol dobrý. Mám na mysli hru, keď som mal 5 rokov, takže vieš, že možno je to dobré pre takýchto ľudí? Škoda, zdalo sa mi to také zábavné.
Geometry Dash vždy prichádza so skvelými hrami, úrovňami, skladbami atď., preto to mám rád
Pekný
Geometry Dash World Arcade hury
Maga suprrrrrr
Zážitok, ktorý vidím, je krásny. Má dobrú hudbu, dobrú grafiku a dobré svety. Odporúčam stiahnuť si túto hru, pretože je zadarmo, offline a zábavná! Ďakujem! -Axel Goulz3
Milujem hru, ale vec, ktorú jednoducho neznášam HATE je, že sa vždy pokazí a zastaví sa a stane sa to zakaždým, keď ju hrám, opravte to prosím, je to otravné 😒😤😩😔
Hra bola zábavná, ale v toxickej továrni nie sú skoky väčšinu času vôbec synchronizované s hudbou
Neznášam túto hru, pretože existuje toľko úrovní. A učíte sa ich, kým nezomriete. A ako som to urobil, odinštaloval som to. Túto hru by som neodporúčal nikomu známemu. Tiež tam nie sú takmer žiadne reklamy, aby ste si to chceli stiahnuť. Práve som prechádzal obchodom s aplikáciami a našiel som to. A prinieslo to niekoľko spomienok na staršie hry. Ale teraz si uvedomujem, aké boli hrozné, ako keď sa vztekal. Alebo som sa len emocionálne zrútil a aj po 5 minútach som to nenávidel.
Ujde to.
Geometry Dash World Trò chơi điện tử qwww
Dash Quest Heroes APK
Kokotinu nestiahnite si to
Stiahnuť Dash Geometry Nová verzia. Stiahnite geometriu Dash Plná verzia ... Geometria Dash - úprimne dobrá arkáda, ktorú musí každý hráč oceniť.
Hra sa mi páči, ale keď sa dostanete do továrenskej časti a dostanete sa k druhej časti, je to ťažká a otravná, takže tejto hre bohužiaľ dávam jednu hviezdičku
To si vyžaduje viac úrovní
Nemohol som ani hrať online, kým som neabsolvoval dve fázy a to je nemožné
Eh, len nie solídna pocitová hra a reklamy vás neustále bombardujú. Stačí získať platenú verziu.
Geometry Dash World Arcade bct
Je pre mňa v podstate nemožné, aby som prekonal posledné roky, pretože nemôžem klesnúť na vrchol, potom sa doska stane súčasťou rokov úrovne
Je mega dobrá a som tu a bug
Táto hra je TRASH!! Stále klepám na obrazovku, aby som skočil, ale nefunguje to a vždy, keď zomriete, sú reklamy. SMETI!! NESŤAHOVAŤ
Táto aplikácia je po chvíli naozaj otravná, pretože túto hudbu máte neustále v uchu alebo ste vždy na začiatku. V podstate nerobíte v hre žiadny pokrok.
Obrovska pecka ale mohli to dat na lvl lebo v GDL je zevraj virus
Táto hra je úplne úžasný skvelý koncept, veľmi unikátne úrovne a milujem myšlienku hrania úrovní iných národov, ale dôvod, prečo dávam tejto 3 hviezdičky, je pred rokom, polovicu času, keď klepnem, neskočí, ale ak vývojári dokážu tento problém vyriešiť, potom toto sa zvýši na 4 hviezdičky, ale veľmi návykové, odporúčam hrať túto hru rovnako so všetkými ostatnými hrami s geometriou...
Koko**na
Je to dobrá hra, ale je tu toľko reklám, ktoré dávam na 2
Neznášam úroveň predných línií Nemôžem to urobiť na prvý pokus skúste znížiť hroty a skoky v strede vzduchu
Je to zábavná a náročná hra! Hudba je skvelá a vizuál je pestrý! Je to skvelá hra, keď sa nudíte! Perfektné!
Táto hra je trochu odpad, úrovne vytvorené vývojárom sú jednoduché a online úrovne sú na strednej úrovni závadné a mám chuť niekomu ublížiť, úrovne sa neaktualizujú dostatočne rýchlo, ale aspekt hry je skvelý