Post by swazadinbookmo on Feb 18, 2022 19:45:00 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnoho tokenů ▞▞▞
▞▞▞ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop 2022 version ▞▞▞
Super hra. U hip hop jsou skvělé vlasy oblečení i tančení. U baletu taktéž. 😍😋Skvělá hra doporučuju.
Hra je celkem dobrá
Skvěla hra ale zase to sami vyhrála jsem jen 3 a furt jen prohravam jinak už mi moc nebaví je to jen na vás jestli si to stahnete ale jednou vam to už nebude bavit a smažete to.
tato hra byla úžasná, nečekal jsem, že budu moci změnit strany a dělat jiné zábavné věci. Doporučuji si tuto hru pořídit a neposlouchat negativní komentáře.
Hezká hra a navíc ve 3d takže to působí jako realita a je to COOL! ♥♥♥★★★★☆☆
Super 😀😀😉😉
Je to zábavná hra, ale je tu tolik reklam ke koupi, získejte ji zdarma. Šaty, které si chci vybrat, jsou pěkné, ale někdy je tolik reklam, hodnotím je 3 hvězdičkami, protože teď nevím, jestli jsou hezké nebo ne.
Protože když jsem se to pokusil stáhnout a řeklo to jít pryč.... nevím, jak to bylo řečeno! Vyhodilo by mě to ze hry!!!!Byl jsem tak ŠÍLENÝ!!!!
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Опуштене pugn
Dobře, zaprvé, tohle je dobrá hra, řeknu vám proč. Je to proto, že způsob, jak se mnozí přidávají, a doslova ať nikdo nevyhraje, a já jsem dokázal, že sám sobě jsem zkontroloval na tabuli skóre, že se to teď může změnit, protože si to přečetli mabey tuto recenzi, ale zkontroloval jsem výsledkovou tabuli a nikdo nezískal žádné výhry. Tuto hru jsem také hrál 2 roky, abych zjistil, zda aktualizují ikonu lékaře, aby byla otevřená. Ale ne o 2 roky později to stále není otevřené. Poslední věc, Idk, pokud jsem to již zmínil, NAČÍTÁNÍ TREBA VĚČNOST
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Casual qcfc
zábavné, ale na cromebooku to opravdu dobře nefunguje
jeto jako. gdyby takova ........ .blbos protoze tam je kenom..........
Nelíbí se mi skutečnost, že abych mohl získat pleťovou pleť pomocí možnosti úprav, musím platit JEN ABYCH MĚL KOMPLEXNÍ PLEŤ! Připadá mi takový rasista na to, že jsem dítě a moje máma by za tento nesmysl nezaplatila, možnost úprav by měla mít vše odemčené
Dávám 1 hvězdu proto se tam nedá ty tanečky všechno
Muoti Mallisuunnittelustudio Roolipelit anbc
Tato hra je dokonalá 🍯, ale nemyslím si, že bych ji mohl mít ve svém smartphonu dlouho, protože mám jeden velký problém s přidáním a nemyslím si, že by mě to v dohledné době udělalo šťastným. Hra je perfektní, ale v každém kole obvazů je dodatek, že ho nemůžete odstranit jako sopie, půjde znovu a znovu, ale pokud nevěříte, že je dobré vyslýchat úřady. Zkuste to sami a uvidíte, co já' mluvím o.🌏Pokud tento problém vyřešíte, možná vás zveřejním na sociálních sítích
Dobrá hra. Grafika není špatná, ale dala by se zlepšit. Hrála jsem tuto hru když jsem byla malá, protože jsem si hrozně přála chodit na balet, ale neměl jsem tam kdo vozit. Doporučuji než hrát hru s baletem se jít radši hýbat. Vím to z vlastní situace, ale na cestu autem nebo když je někdo nemocný, myslím, že pro tuto chvíli super hra.
je to v pořádku, ale nudné a hra má strašný smysl pro styl pro hiphopera, bylo to hrozné, grafika je dobrá, ale víte, že dívky chtějí smysl pro styl a dobré možnosti
Dala jsem prve 5 hvězdiček ale 2 strhávám za velkou spoustu reklam😕😠 a 1 za dlouhou dobu trvání mytí vlasů 😤
Docela to ujde
Pěkné věci jsou zamčené a reklam je příliš mnoho, ale je to pěkná aplikace
O roku 2020
Chci, abyste řekli, že v reklamě to vypadá skvěle, ale moje dítě mi řeklo, že když to otevírá, říká logging, protože to zabere spoustu času a atlas se neotevírá jen proto, že jsem to také zkusil otevřít, ale nemůže ....
tato hra je to nejlepší, co byste si měli pořídit, je tak zábavná, že z této hry nikdy nevystoupím, když můj tablet zemře, prostě jdu a dám ji na nabíječku a pak, když je nabitá, hraji hru, jako bych to nedokázal. Nepřestávejte hrát hru, měli byste si hru vzít Jsem na tuto hru tak hrdý, vezměte si ji hned teď jezero je tak cool❤
Super zábava! Bavilo mě hrát tuto hru. Je spousta věcí, které můžete dělat. Návštěva lázní, posilovny, doktora... To vše, abyste se připravili na soutěž s opačným žánrem tance!
Dance Clash : ballet - hip-hop Grand public moxn
Zábavné ale není to nejlepší👱
Ta hra je dobrá. Můžete si tam měnit baletu a rockerku. Doporučuji. Jen bych sem chtěla zmínit o jedné vadě. Vadě myslím viri. Tento vydavatel dělá hry dobře ale jsou tam viri podezrivam to už 1 ROK
!NUDA! on to hrúza😑😑😑
Líbí se mi ta hra, ale když napíšu její jméno, ale když začnou tančit, řeknou ty a hledání někoho, s kým budu tančit a nevidím své jméno na hlavě, proto nesnáším hru, když ty napište jméno, které má ukazovat, že moje jméno je doma, ale neukazuje se, ale dva další lidé řekli, že to ukazuje, že toto je její jméno, kdo je nahoře
Bylo to v pořádku, ale hlavním problémem je, že pokud za to nezaplatíte, získáte méně než 50% šanci na výhru. Nevím, jestli jsem jediný, ale neutratím 20 babek ze svých těžce vydělaných peněz za taneční pohyb nebo účes!
Dobře vymyšlené. Ale co je cílem???
Miluji tuto aplikaci, je tak zábavná, kdykoli se nudím Hraji ji, je to tak uspokojující, že si můžete ozdobit své postavy a přejít z baletu na hip-hop, je to úžasná hra, měli byste si ji pořídit, je to tak zábavné odemknout všechno a budete to vy vítěz. Je to tak zábavné, moje oblíbená část je dělat vlasy, které si můžete vybrat účesy a zemřít
To by se ani nenačetlo, natož součást, když se pokazí. Tuto hru vůbec nedoporučuji a je to jen plýtvání mým časem a místem v telefonu. Dal jsem tomu trochu času, protože to je to, co musíte někdy udělat, ale nefungovalo by to. Takže pokud to čtete, NEINSALUJTE TUTO HRU!
Dobrá hra a všechno Ale jsou tu dvě věci, které na ní nesnáším 1. Téměř všechny minihry jsou zamčené a není to žádná legrace, když je zamčeno téměř vše. 2. Opravdu jsem nenáviděl, že strana baletu vyhrává. Není dne, kdy by hip hop vyhrál. Opravdu doufám, že tento problém vyřešíte pro lepší hru a zábavu pro všechny. Děkuju.
Kancelářská hra je prostě tak zábavná Pokud si obléknete svou vlastní postavu do baletu nebo skvělé dívky, je to prostě taková zábava, každý si to vyzkouší, je to prostě tak zábavné, moje sestra to chce zkusit a můj bratranec ano, spousta lidí to chce pravděpodobně zkusit udělej tuto hru, je to tak skvělé, miluji ji, každý by měl tuto hru vyzkoušet můj bratranec moje teta dospělí by to měli hrát moje máma a táta moje máma to chtějí hrát máma mého bratrance máma mého přítele moji přátelé, tuto hru milují většina lidí by měla být hrát to právě teď
Je to velmi náročná hra na to, aby byla velmi dobrá, miluji hru, ale také se mi líbí, protože si můžete vybrat, jaký budete hip hop nebo balet, mám rád obojí, ale miluji to, protože je to jako vybrat si své místo a já to dám ano, děkuji, velmi si toho cením, víte, že Američané mají talent ano, snažím se být jako porotci jako žena ano, takže doufám, že jste si to hraní užili stejně jako já
Dobrá aplikace, ale tolik reklam a musím za všechno platit, i když už žádné reklamy nemám, ale tato aplikace se mi líbí
můžete být jako baletka a nebo také jako hip hop a soutěže proti sobě Doufám, že vám to pomohlo ahoj
Je to celkem dobrá hra
Je to docela zábava, ale je v ní spousta reklam a ddd Proč to prostě neuděláš zdarma-_- myslím ty věci a jo, udělej to zdarma, tohle je jen normální hra a není vůbec tak populární, když se moc omlouvám
Skvělá hra. Nejúžasnější grafika a interaktivita ze všech her/aplikací, jaké jsem kdy viděl. CoCo Play vaše hry/aplikace jsou dnes daleko nad standardy jakékoli herní/aplikační společnosti. Ukažte jim, jak se to dělá. Mají hodně co dohánět.
Toto je opravdu dobrá hra, také se mi líbí tanec v ní, je zábavné hrát přes noc, jako bych z této hry nikdy nevystoupil, je to jako moje oblíbená hra, kterou mají všichni moji přátelé a neustále spolu bojujeme, tato hra je doslova totální zábava
Mé malé sestře se to líbilo, ale teď to nenávidí Myslím, že by tento problém měli vyřešit TEĎ, kdykoli hraje, někdy se objeví přidání, ale ne x, takže se nemůžeme z přidání dostat, a tak musíme hru pokaždé zavřít a ona neví, jak to udělat, takže mi pokaždé volá, takže pak potřebuje restartovat tu díru, myslím, že ty nebo oni by to měli HNED OPRAVIT!!!!
Myslím, že to trvá dlouho, než si zase zatancuješ a spousta reklam a navíc mě zamrzelo, jak mám hrát hru, když mě to nenechá!?
Je to docela dobrá hra😕 dávám 3 hvězdy. 😊
Miluju aplikaci, ale je trochu lame, myslím, že možná je třeba odemknout některé oblečení a přidat další věci, věci na pozadí, pak bych to LÍBIL
Nevím, jestli je to dobrá hra, protože načítání trvá věčnost... Pokud jste netrpěliví, neobtěžujte se stahováním
Je to super hra
Je dobré vás rozptýlit, ale na tabletu bych to nehrál.